VIJESTI IZ ORGANIZACIJE COPA COGECA

U nastavku možete pročitati najnovije vijesti iz raznih poljoprivrednih sektora:

VIJESTI IZ ORGANIZACIJE COPA-COGECA

MOGUĆNOST  RASTA CIJENA GNOJIVA ZBOG NOVIH EUROPSKIH PRAVILA Europarlamen...

Priopćenje za medije, 10.04.2017.

Na današnjem sastanku s predsjednikom Vlade Republike Hrvatske Andrejo...

ODRŽAN PROLJETNI SAJAM U GUDOVCU

U Gudovcu, pokraj Bjelovara, od 31. ožujka do 02. travnja, u organizaciji Bjelovar...

COPA I COGECA TRAŽI POMOĆ ZA PROIZVOĐAČE RH

Hrvatska poljoprivredna komora, na sastanku grupe za predviđanja Europske komisije...

  • VIJESTI IZ ORGANIZACIJE COPA COGECA

  • VIJESTI IZ ORGANIZACIJE COPA-COGECA

  • Priopćenje za medije, 10.04.2017.

  • ODRŽAN PROLJETNI SAJAM U GUDOVCU

  • COPA I COGECA TRAŽI POMOĆ ZA PROIZVOĐAČE RH

Nalazite se:  

VAŽNA OBAVIJEST ZA PČELARE

Nacionalnim pčelarskim programom za razdoblje od 2017. do 2019. godine Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Hrvatskim pčelarskim savezom omogućilo je pčelarima pokriće dijela troškova pčelarenja. Rok za predaju zahtjeva za Tehničku pomoć pčelarima (oprema),  Suzbijanje štetnika i bolesti pčela, naročito varooze i Racionalizaciju troškova selećeg pčelarenja bio je 20. travnja 2017. godine. U razdoblju od 23. travnja do 17. lipnja 2017. godine, zbog unosa zahtjeva u bazu podataka, nije moguće davanje informacija o stanju predmeta. 

Više...
E-mail Ispis PDF
 

ODRŽAN DORUČAK S HRVATSKIH FARMI U ZAGREBU

Hrvatska poljoprivredna agencija i Ministarstvo poljoprivrede organizirali su završnu manifestaciju Doručak s hrvatskih farmi koja se održala u subotu, 13. svibnja 2017. godine na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Na Doručku s hrvatskih farmi predstavljeni su sustavi dobrovoljnog označavanja stočarskih proizvoda, te tradicionalni domaći poljoprivredni proizvodi i mliječni proizvodi, meso, jaja, med i kruh s oznakama Mlijeko hrvatskih farmi, Meso hrvatskih farmi, Med iz Lijepe naše, Jaja hrvatskih farmi i Kruh hrvatskih polja. Predstavljeno je svih 15 autohtonih proizvoda zaštićenih na razini Europske unije. Pripremljene su kajgane od 1000 domaćih jaja u spravljanju kojih su se natjecale predstavnice obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. 

 

Više...
E-mail Ispis PDF
 

HPK NA SASTANKU U BRNU

Predstavnici Hrvatske poljoprivredne komore sudjelovali su na 65. sastanku predstavnika Komora proširene skupine zemalja Višegrada (V4+2). Sastanak je održan u Brnu u Češkoj Republici 11. i 12. svibnja 2017. Osim Hrvatske poljoprivredne komore, sastanku su prisustvovali i predstavnici Slovačke poljoprivredne komore, Nacionalnog vijeća poljoprivrednih komora Poljske (KRIR), Mađarske poljoprivredne komore (NAK), Poljoprivredne i šumarske komore Slovenije (CAFS) i Poljoprivredne komore Češke Republike (AK ČR).

 

Više...
E-mail Ispis PDF
 

OBJAVLJEN PRAVILNIK O PROVEDBI PODMJERE 4.2

U Narodnim novinama broj 46 od 12. svibnja je objavljen Pravilnik o provedbi podmjere 4.2  – „Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. Stupanjem na snagu ovog Pravilnika, osmog dana od objave, stječu se preduvjeti za raspisivanje natječaja 22. svibnja 2017.

Više...
E-mail Ispis PDF
 


Stranica 4 od 128

Facebook HPK

Partneri HPK

  

     

 

 

Korisni linkovi