AGRO KREDITI ZA ČLANOVE HRVATSKE POLJOPRIVREDNE KOMORE

Ako ste član Hrvatske poljoprivredne komore u OTP banci vas očekuju posebni kredit...

Priručnik za sigurno rukovanje i primjenu za zaštitu bilja

Ministarstvo poljoprivrede objavljuje Priručnik za sigurno rukovanje i primjenu sr...

VODIČ KROZ ZAKUP U 6 KORAKA

OPĆENITO O ZAKUPU 1. Poljoprivredno zemljište u vlasništvu ...

  • AGRO KREDITI ZA ČLANOVE HRVATSKE POLJOPRIVREDNE KOMORE

    Četvrtak, 17 Srpanj 2014 08:37
  • Priručnik za sigurno rukovanje i primjenu za zaštitu bilja

    Četvrtak, 04 Rujan 2014 11:32
  • VODIČ KROZ ZAKUP U 6 KORAKA

    Ponedjeljak, 06 Listopad 2014 08:51
Nalazite se:  

Praćenje programa ruralnog razvoja 19 Rujan 2014

Danas je održana 1. sjednica privremenog Odbora za praćenje provedbe Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014. – 2020. Sjednici je prisustvovao potpredsjednik HPK Zvonimir Širjan. Pomoćnica ministra poljoprivrede Davorka Hajduković pozdravila je prisutne te je usvojen dnevni red. Tijekom sjednice usvojeni su selekcijski kriteriji za pod-mjeru 5.2. te se raspravljalo o selekcijskim kriterijima za pod-mjere 4.1., 4.2., 7.1.. 

 

E-mail Ispis PDF
 

Povjerenstvo za izradu Pravilnika o Proizvođačkim organizacijama 19 Rujan 2014

Jučer je održano Povjerenstvo za izradu Pravilnika o proizvođačkim organizacijama. Sastanku su prisustvovali predstavnici HPK, HPA, Ministarstva poljoprivrede, Proizvođačke organizacije mljekara Drava-Sava i Hrvatskog centra za zadružno poduzetništvo. Predstavnici HPK na sastanku su predložili minimalne kriterije za osnivanje Proizvođačke organizacije koji su primjenjivi na strukturu proizvodnje u Republici Hrvatskoj po sektorima i županijama. Prisutni su se složili s prijedlozima te će se na sljedećem sastanku donijeti konačan popis minimalnih uvjeta.

E-mail Ispis PDF
 

Sastanak predstavnika HPK i Ministarstva poljoprivrede 18 Rujan 2014

Jučer je održan radni sastanak predstavnika Ministarstva poljoprivrede i Hrvatske poljoprivredne komore. Sastanku su prisustvovali pomoćnica ministra poljoprivrede Davorka Hajduković, pomoćnica ministra poljoprivrede Zvjezdana Blažić, savjetnik ministra poljoprivrede Marko Dražetić, voditelj odjela za upravljanje EU fondovima Tomislav Petrović za ruralni razvoj, predsjednik HPK Mato Brlošić, zamjenik HPK Mijo Latin, podpredsjednici HPK Zvonimir Širjan, Antun Vrakić, Juraj Čiček te voditeljica odjela za regionalni razvoj Tajana Radić. Na sastanku su razgovarali o Mjeri 4, 5, i 6 te o skladištenju i otkupu kukuruza za rod 2014.

Više...
E-mail Ispis PDF
 

Zahvalnica tvrtki Crodux derivati d.o.o. 18 Rujan 2014

Predsjednik HPK Mato Brlošić i potpredsjednik HPK Antun Vrakić uručili su zahvalnicu suvlasniku tvrtke Crodux derivati d.o.o. gospodinu Jozi Baričeviću zbog nesebične i hvale vrijedne pomoći poljoprivrednim proizvođačima Istočne Slavonije. Od početka akcije HPK u kojoj  je prevezeno oko 1000 tona stočne hrane i sijena tvrtka Crodux derivati d.o.o. pomagala je s donacijama goriva.  

 

E-mail Ispis PDF
 


Stranica 4 od 43