AGRO KREDITI ZA ČLANOVE HRVATSKE POLJOPRIVREDNE KOMORE

Ako ste član Hrvatske poljoprivredne komore u OTP banci vas očekuju posebni kredit...

Priručnik za sigurno rukovanje i primjenu za zaštitu bilja

Ministarstvo poljoprivrede objavljuje Priručnik za sigurno rukovanje i primjenu sr...

VODIČ KROZ ZAKUP U 6 KORAKA

OPĆENITO O ZAKUPU 1. Poljoprivredno zemljište u vlasništvu ...

  • AGRO KREDITI ZA ČLANOVE HRVATSKE POLJOPRIVREDNE KOMORE

    Četvrtak, 17 Srpanj 2014 08:37
  • Priručnik za sigurno rukovanje i primjenu za zaštitu bilja

    Četvrtak, 04 Rujan 2014 11:32
  • VODIČ KROZ ZAKUP U 6 KORAKA

    Ponedjeljak, 06 Listopad 2014 08:51
Nalazite se:  

Sastanak predstavnika HPK i Ministarstva poljoprivrede 18 Rujan 2014

Jučer je održan radni sastanak predstavnika Ministarstva poljoprivrede i Hrvatske poljoprivredne komore. Sastanku su prisustvovali pomoćnica ministra poljoprivrede Davorka Hajduković, pomoćnica ministra poljoprivrede Zvjezdana Blažić, savjetnik ministra poljoprivrede Marko Dražetić, voditelj odjela za upravljanje EU fondovima Tomislav Petrović za ruralni razvoj, predsjednik HPK Mato Brlošić, zamjenik HPK Mijo Latin, podpredsjednici HPK Zvonimir Širjan, Antun Vrakić, Juraj Čiček te voditeljica odjela za regionalni razvoj Tajana Radić. Na sastanku su razgovarali o Mjeri 4, 5, i 6 te o skladištenju i otkupu kukuruza za rod 2014.

Više...
E-mail Ispis PDF
 

Zahvalnica tvrtki Crodux derivati d.o.o. 18 Rujan 2014

Predsjednik HPK Mato Brlošić i potpredsjednik HPK Antun Vrakić uručili su zahvalnicu suvlasniku tvrtke Crodux derivati d.o.o. gospodinu Jozi Baričeviću zbog nesebične i hvale vrijedne pomoći poljoprivrednim proizvođačima Istočne Slavonije. Od početka akcije HPK u kojoj  je prevezeno oko 1000 tona stočne hrane i sijena tvrtka Crodux derivati d.o.o. pomagala je s donacijama goriva.  

 

E-mail Ispis PDF
 

Održana sjednica predsjedništva HPK 18 Rujan 2014

Jučer je održana sjednica predsjedništva hrvatske poljoprivredne komore. Predsjedništvo se sastalo kao bi definiralo prijedloge za sastanak s Ministarstvom poljoprivrede vezano za mjere ruralnog razvoja i otkup kukuruza. 

E-mail Ispis PDF
 

Posjet proizvođača iz Italije 18 Rujan 2014

Potpredsjednik Hrvatske poljoprivredne komore Antun Vrakić treći put se susreo s predstavnicima zadruge Consulente agronoico-esperto in credito agrario iz Italije koji su zainteresirani za suradnju. Zbog kvalitete hrvatskih proizvoda žele dugoročnu suradnju te su posebno su zainteresirani za investiranje u preradu mlijeka. Sukladno potrebama zadruge Hrvatska poljoprivredna komora će organizirati sastanak sa proizvođačima iz sektora mlijeka, svinjogojstva, stočarstva i ratarstva. Potpredsjednik Vrakić na kraju razgovora s predstavnicima zadruge dogovorio je prodaju suhog kukuruza. 

E-mail Ispis PDF
 


Stranica 4 od 43