DEKLARACIJA O SURADNJI KOMORA

Usvojena je Zajednička deklaracija o zakonskim prijedlozima Europske komisije o bu...

AGRO KREDITI ZA ČLANOVE HRVATSKE POLJOPRIVREDNE KOMORE

 Ako ste član Hrvatske poljoprivredne komore u OTP banci vas očekuju posebni ...

POZIV ZA RAD U ODBORIMA

Sukladno članku 38. Statuta Hrvatske poljoprivredne komore, Upravni odbor Hrvatske...

Odobren projekt uP_running

U 2015. godini, Hrvatska poljoprivredna komora zajedno s nekoliko partnera iz zema...

  • DEKLARACIJA O SURADNJI KOMORA

  • AGRO KREDITI ZA ČLANOVE HRVATSKE POLJOPRIVREDNE KOMORE

  • POZIV ZA RAD U ODBORIMA

  • Odobren projekt uP_running

Nalazite se:  

Poziv na seminar

Pozivamo vas na sudjelovanje na seminaru Mogućnosti sudjelovanja privatnog sektora u provedbi razvojnih projekata u inozemstvu koje financira EU. Seminar će se održati 15. listopada 2015. u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, ulaz iz Petrinjske 18a, u Zagrebu.

Više...
E-mail Ispis PDF
 

Poziv ženama poduzetnicama u poljoprivredi

Dana 18. studenoga 2015. godine, od 14:00 do 17:30 sati, u Europskom parlamentu održat će se prezentacija o ulozi žena u poljoprivredi te zadrugama. Prezentaciju organizira zastupnica u Europskom parlamentu, gospođa Mariya Gabriel iz Odbora za prava žena i ravnopravnost spolova.

Više...
E-mail Ispis PDF
 

Posjet arapskih investitora

U organizaciji veleposlanstva Republike Austrije, Hrvatsku  poljoprivrednu komoru posjetio je vlasnik i direktor uprave SHAFA International Construction FZCO, gospodin Abdo Shamakh A.N. Al-Shibani s ciljem investiranja u sektor junadi.

Investitora je zanimalo koje su potrebe sektora, mogućnosti i koja bi suradnja odgovarala objema stranama. Sastanku su sa strane HPK prisustvovali savjetnik ministra poljoprivrede Marko Dražetić, predsjednik udruge Baby Beef Toni Raić, dopredsjednik i glasnogovornik udruge Baby Beef, Jakov Pavičić, predstojnica HPK Katarina Srečec, voditeljica odjela za regionalni razvoj HPK Tajana Radić.

Na sastanku su otvoreni pregovori oko izvoza junadi, investicija u postojeće kapacitete i repromaterijal te investicija u hladnjače za proizvodnju jabuka.  

E-mail Ispis PDF
 

POZIV NA SEMINAR 29 Rujan 2015

Pozivamo vas na seminar u sklopu EU projekta “Izgradnja kapaciteta Hrvatske u provedbi razvojne politike”na temu “MOGUĆNOSTI SUDJELOVANJA PRIVATNOG SEKTORA U PROVEDBI RAZVOJNIH PROJEKATA KOJE FINANCIRAJU HRVATSKA I EU”. Seminar će se održati 06. 10. 2015, od 14.00 do 17.00 sati, u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, Đorđićeva 4, Zagreb. Ukoliko ste zainteresirani sudjelovati na seminaru, molimo vas da do 4. listopada 2015. godine pošaljete svoje ime, prezime i broj telefona na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

E-mail Ispis PDF
 


Stranica 4 od 68

Facebook HPK

Partneri HPK

  

     

 

 

Korisni linkovi