DEKLARACIJA O SURADNJI KOMORA

Usvojena je Zajednička deklaracija o zakonskim prijedlozima Europske komisije o bu...

AGRO KREDITI ZA ČLANOVE HRVATSKE POLJOPRIVREDNE KOMORE

 Ako ste član Hrvatske poljoprivredne komore u OTP banci vas očekuju posebni ...

POZIV ZA RAD U ODBORIMA

Sukladno članku 38. Statuta Hrvatske poljoprivredne komore, Upravni odbor Hrvatske...

Odobren projekt uP_running

U 2015. godini, Hrvatska poljoprivredna komora zajedno s nekoliko partnera iz zema...

Javna rasprava o Pravilniku o eko proizvodnji

Javna rasprava o Pravilniku o eko proizvodnjiPovjerenstvo Ministarstva poljoprivre...

  • DEKLARACIJA O SURADNJI KOMORA

  • AGRO KREDITI ZA ČLANOVE HRVATSKE POLJOPRIVREDNE KOMORE

  • POZIV ZA RAD U ODBORIMA

  • Odobren projekt uP_running

  • Javna rasprava o Pravilniku o eko proizvodnji

Nalazite se:  

Natječaj za zapošljavanje

Hrvatska poljoprivredna komora raspisuje natječaj za prijam osoba na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa za radno mjesto:

1. STRUČNI/A SURADNIK/ICA, 2 izvršitelja/ice

Odjel za Regionalni razvoj

Uvjeti:

- završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski ili poslijediplomski stručni/znanstveni studij iz područja agronomije, engleskog jezika, hrvatskog jezika, novinarstva.

Više...
E-mail Ispis PDF
 

11 pitanja o budućnosti proizvodnje

S današnjim danom u Registar hrvatskih poljoprivrednika upisano je oko 176 tisuća poljoprivrednih gospodarstava. Pomnožimo to s članovima njihovih obitelji i dobit ćemo poprilično značajan udio biračkog tijela koji čine poljoprivredni proizvođači (cca. 15%). Tim povodom, danas je održana novinska konferencija u organizaciji Hrvatske poljoprivredne komore (HPK) i informacijskog sustava Agroklub.

U duhu nadolazećih parlamentarnih izbora, imajući na umu da su mediji akcelerator društvenih promjena, a u svrhu poticanja konstruktivnog dijaloga naspram stranačkog monologa, cilj je HPK i informacijskog sustava Agroklub predstaviti način na koji političke stranke planiraju potaknuti razvoj poljoprivrede u budućem razdoblju.

Više...
E-mail Ispis PDF
 

2. Dan domaće jabuke

Pozivamo vas na manifestaciju „2. Dan domaće jabuke i proizvoda od jabuka“ koja će se održati u subotu 24. listopada 2015. godine na Regionalnoj veletržnici Rijeka - Matulji d.d. Manifestacija je zajednički projekt Hrvatske poljoprivredne komore, Regionalne veletržnice Rijeka-Matulji i Ministarstva poljoprivrede te ima za cilj predstaviti proizvode obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Više...
E-mail Ispis PDF
 

Posjet zadruga iz Brazila

Predsjednik Hrvatske poljoprivredne komore Mato Brlošić održao je prezentaciju o stanju u poljoprivredi Republike Hrvatske predstavnicima najvećih zadruga u Brazilu "Cooperativisimo no Brasil", 7. listopada 2015. godine, u hotelu Double Tree by Hilton Hotel Zagreb. Predsjednik je predstavio domaće proizvode, izvozne mogućnosti, mogućnosti financiranja iz Europskih fondova te pozvao na suradnju.

Više...
E-mail Ispis PDF
 


Stranica 4 od 69

Facebook HPK

Partneri HPK

  

     

 

 

Korisni linkovi