Priručnik za sigurno rukovanje i primjenu za zaštitu bilja

Ministarstvo poljoprivrede objavljuje Priručnik za sigurno rukovanje i primjenu sr...

AGRO KREDITI ZA ČLANOVE HRVATSKE POLJOPRIVREDNE KOMORE

 Ako ste član Hrvatske poljoprivredne komore u OTP banci vas očekuju posebni ...

Projekt "AgVenturers"

Projekt „AgVenturers – motivacija i edukacija nezaposlenih mladih ljud...

11 pitanja o budućnosti proizvodnje

S današnjim danom u Registar hrvatskih poljoprivrednika upisano je oko 176 ...

POZIV ZA RAD U ODBORIMA

Sukladno članku 38. Statuta Hrvatske poljoprivredne komore, Upravni odbor Hrvatske...

  • Priručnik za sigurno rukovanje i primjenu za zaštitu bilja

  • AGRO KREDITI ZA ČLANOVE HRVATSKE POLJOPRIVREDNE KOMORE

  • Projekt "AgVenturers"

  • 11 pitanja o budućnosti proizvodnje

  • POZIV ZA RAD U ODBORIMA

Nalazite se:  

POZIV NA PREDAVANJE

Pozivamo vas na predavanje na temu „Podmjera 6.1. Potpora mladim poljoprivrednicima“ koje će se održati u četvrtak, 3. rujna 2015. godine u 17 sati, u prostorijama Hrvatskog zavoda za norme, Dvorana Slavoljub Penkala na adresi Ulica grada Vukovara 78, 10116 Zagreb (glavni ulaz zgrade i recepcija Ministarstva poljoprivrede). Ljubazno vas molimo ponesite identifikacijski dokument (osobna ili putovnica) radi prijave na recepciji.

Više...
E-mail Ispis PDF
 

Poziv na radionicu Europske komisije 19 Kolovoz 2015

Europsko inovacijsko partnerstvo (EIP-AGRI) organizira radionicu na temu kružna ekonomija, 28. i 29. listopada, u Republici Finskoj. Hrvatska poljoprivredna komora može predložiti stručnjake koji žele sudjelovati na radionici. Kandidat se mora izvrsno služiti engleskim jezikom u govoru i u pismu.

Više...
E-mail Ispis PDF
 

Poziv za prijavu stručnjaka 19 Kolovoz 2015

Europska komisija raspisala je natječaj za stručnjake kao što su poljoprivredni proizvođači, savjetnici i znanstvenici za tri Fokus grupe - Europsko inovacijsko partnerstvo (EIP-AGRI).

Što je Fokus grupa? Detaljan opis i pitanja Fokus grupe nalaze se u nastavku Detailed Description of the Focus Groups.

Svrha Fokus grupe je istražiti praktična inovativna rješenja te podijeliti iskustva. Stručnjaci će raspravljati i dokumentirati rezultate istraživanja. Pitanja mogu biti povezana s proizvodnjom, preradom, potrošnjom, prijevozom ili drugim područjima.

 

Više...
E-mail Ispis PDF
 

Predstavljanje projekta "AgVenturers" 22 Srpanj 2015

Dana 21. srpnja u Srednjoj školi kneza Branimira Benkovac održano je predstavljanje projekta„AgVenturers" i svečano otvaranje Poduzetničke učionice. Na događanju su prisustvovali članovi projektnog tima, ovlašteni predstavnici partnerskih organizacija i predstavnici medija. Ispred Hrvatske poljoprivredne komore prisutne su pozdravili prof.dr.sc. Snježana Tolić i Radoslav Bobanović (zadruga „Maslina i vino“ Polača).

Od početka provedbe projekta osnovan je Projektni tim, održana su dva partnerska sastanka, opremljena je Poduzetnička učionica u Srednjoj školi kneza Branimira Benkovac školskim namještajem i računalnom opremom te se kontinuirano provodi promocija projekta i njegovih ciljeva i tako se skreće pozornost javnosti na osobito težak položaj na tržištu rada nezaposlenih mladih iz ruralnih krajeva u zaleđu Zadarske županije te se upućuje na moguća rješenja ovog problema.

Više...
E-mail Ispis PDF
 


Stranica 4 od 66

Facebook HPK

Partneri HPK

  

     

 

 

Korisni linkovi